Mobirise

Servicii profesionale de evidentă
contabilă

Vă oferă servicii de contabilitate cu o ascensiune
continuă, care oferă o gama variată de servicii de contabilitate
profesionale cum ar fi: contabilitate financiara și de gestiune, resurse
umane, consolidarea situatiilor financiare, refacerea evidentei
contabile, verificarea lucrarilor contabile si management financiar.

Dacă nu ați găsit pe siteul nostru serviciul dorit, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi cea mai bună soluție.

INFIINTARI-FIRME-SRL.RO

Ne dorim să fim în egală masură un partener de încredere și stabil, care să furnizeze servicii contabile și de resurse umane la cel mai înalt standard calitativ, și care să contribuie și să sustină la dezvoltarea continuă a clientilor din portofoliu.

Prin nivel-ul ridicat al serviciilor contabile oferite de
infiintari-firme-srl.ro, ne consolidam poziția pe piață din segmentul financiar-contabil, prin întelegerea permanentă a cerintelor clienților, a adaptării la cerintele locale și regionale, câstigand astfel încrederea și succesul partenerilor prin calitatea și eficiența tuturor serviciilor contabile furnizate.

Principalele valori care ne definesc și ghidează misiunea profesională sunt: integritatea, competența profesională, obiectivitatea, confidențialitatea, inovația, flexibilitatea și transparența.

Contabilitate este ținută CORECT, în conformitate cu reglementările contabile și codul fiscal la zi.

Susținem alegerea celei mai bune SOLUȚII FISCALE, și nu a contabilității creative de dragul scăderii taxelor și a impozitelor.

Beneficiați de EXPERIENTA noastră contabilă și fiscală în domenii diverse de activitate, portofoliul nostru cuprinzând clienții din cele mai diferite domenii. Explicăm fiecare aspect neclar cu privire la calculul TVA sau impozit de plată.

Aveți garantia unei situații contabile CURATE si COMPLETE, pe care o puteți prezenta fără rezerve organelor de control fiscal sau instituțiilor de credit. Oferim COMUNICARE PERMANENTA, fiind astfel la curent cu toate noutățile fiscale.

Avem grijă sa fiți informați la zi de situația firmei.

Căutam mereu solutii LEGALE și CORECTE în avantajul clientului.
Avem moduri de colaborare FLEXIBILE care să fie pe placul clienților, atât în ceea ce privește colectarea, aranjarea documentelor, programul flexibil, cât și explicarea în termeni SIMPLI a informațiilor contabile.

Tarifele sunt calculate în funcție de volumul de documente contabile, de numarul de salariați, și nu in funcție de cifra de afaceri, rulaj lunar sau alți indicatori nerelevanti care nu ne afectează timpul de lucru.
Alegeți infiintari-firme-srl.ro  care vă oferă un serviciu de contabilitate în funcție de competența, entuziasm, încredere și disponibilitate și nu in funcție de tarif sau promisiuni.

Deveniți partenerul nostru și cu sigurantă nu va vom dezamagi!


Mobirise

Asistentă

Servicii de consultantă fiscală generală, declarații fiscale, asistentă la recuperarea TVA.

Resurse Umane

Oferim servicii profesionale personalizate de resurse umane, evidentă personal și salarizare.

Contabilitate

Servicii de evidentă contabilă pentru companii și servicii conexe celor de contabilitate statutară, supraveghere contabilă, raportări financiare, consolidări.

Mobirise

© Copyright infiintari-firme-srl.ro - Toate drepturile rezervate

This web page was designed with Mobirise