MobiriseTraduceri Autorizate

Suntem pregătiţi să facem faţa oricarei provocari, indiferent de domeniu. Ne adaptam in functie de cerinte si punem la dispozitie o gama variata de domenii si servicii, astfel incat sa oferim cele mai bune solutii si sa asiguram standardul maxim de calitate tuturor solicitarilor.
Cu noi traducerea ta va dobandi un inteles, nu numai o forma.

Indiferent unde îți desfășori activitatea, cu infiintari-firme-srl.ro economisești timp și bani

Beneficiile serviciilor de traducere autorizată:

1

Facem operațiunile online și la public. Primim și înapoiem documente pe e-mail, personal sau prin curier.

2

Echipa noastră de manageri de proiecte are background lingvistic, iar traducătorii sunt profesioniști și autorizați de Ministerul Justiției sau Ministerul Culturii.

3

Încurajăm lucrul doar cu traducători nativi, căci ei sunt cei care pot reda traducerii toate finețurile limbii țintă.
Colaborăm cu mulți traducători care au o experiență de lungă durată în toate domeniile, astfel ca traducerile tale să sune natural și să nu pară doar un text tradus.

Suntem gata să livrăm în regim de urgență, la cea mai înaltă calitate, următoarele documente:
-Traduceri autorizate juridice;
-Traduceri autorizate economice;
-Traduceri autorizate tehnice;
-Traduceri autorizate medicale;
-Traduceri autorizate acte auto;
-Traduceri autorizate pentru alte domenii în funcție de necesitățile dvs;

Dacă nu ați găsit pe siteul nostru serviciul dorit, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi cea mai bună soluție.De ce traduceri de la
infiintari-firme-srl.ro ?PUNEM SUFLET


 SUNTEM PUNCTUALI


 DISCUTĂM DESCHIS

Mobirise AVEM EXPERIENȚĂ


 SUNTEM EFICIENȚI


 OFERIM SOLUȚII


TRADUCEM CONTRACTE DE MUNCĂ ȘI ORICE ALTE ACTE DIN STRĂINĂTATE
Mapamondul a devenit o mare piață. Iar România nu face excepție. Nu-ți bate capul . Te ajutăm cu toate traducerile de acte, contractele pentru angajare sau legalizările necesare pentru a-ți crește și eficientiza activitatea.

Traducere specializată
De la traduceri generale, la traduceri complexe, în domeniul medical, tehnic, juridic, financiar, construcții sau auto, acestea sunt unele dintre cele mai cerute servicii. Tu alege domeniul și noi alocăm o echipă specializată de traducători autorizați și un manager de proiecte dedicat firmei tale. Pentru ca tu să comunici eficient și ușor, căci colegii noștri vor ști deja istoricul proiectelor companiei tale. Lasă terminologia şi consistența traducerilor în seama Realia Agency, pentru că ne mândrim cu flexibilitatea și personalizarea serviciilor oferite. 

Traducere autorizată
Este o traducere realizată de traducătorii Realia Agency. La sfârșitul traducerii se adaugă o încheiere a traducătorului care certifică exactitatea traducerii efectuate și că, prin traducere, înscrisului nu i-au fost denaturate conținutul și sensul. Traducătorul autorizat aplică ștampila și semnătura pe documentul tradus.

Îți transmitem documentele traduse fie prin e-mail, fie prin curier, sau fizic.

Traducere legalizată
Este un tip de traducere realizată de traducătorii Realia Agency. În plus față de traducerea autorizată, după încheierea traducătorului care certifică exactitatea traducerii efectuate, se adaugă încheierea notarului prin care se legalizează semnătura traducătorului pe înscrisul respectiv. Pentru a efectua acest tip de traducere, notarul are nevoie de documentul original.

Economisește timp prețios și lasă-ne pe noi să ne ocupăm de tot: preluarea documentelor, autorizarea traducerii de către traducător, pregătirea de legalizare, legalizarea documentelor la notar și livrarea documentelor prin curier.

Trimite-ne prin e-mail o poză clară sau un scan al fiecărui document care are nevoie de traducere legalizată și menționează de câte exemplare ai nevoie. Promitem să îți răspundem rapid. Pentru eficientizare, noi vom începe traducerea, iar între timp, poți să ne transmiți documentele prin curier sau poți veni chiar tu la sediul Realia Agency . Noi vom livra documentele legalizate și originalele prin curier sau ți le vom înmâna personal. 

Mobirise


Ne găsiți și pe

DISTRIBUIE ACEASTĂ PAGINĂ!

© Copyright infiintari-firme-srl.ro - Toate drepturile rezervate

Created with Mobirise site templates